Maatwerk webdesign

Over mijn website bouwproces

Heb je ooit nagedacht over de technologieën en methoden die er achter een website schuilgaan? Als zelfstandige ben ik trots op mijn aanpak bij het bouwen van websites en wil ik dit graag met je delen. In deze pagina onthul ik de geheimen achter mijn snelle, veilige en gebruiksvriendelijke websites en waarom ik de beste keuze zijn voor jouw project.

Wordpress logo

De voordelen van WordPress

Als ervaren webdesigner ben ik overtuigd van de voordelen van het gebruik van WordPress in combinatie met een snel en licht thema. Dit betekent dat de websites die ik bouw snel laadt, waardoor bezoekers een uitstekende gebruikerservaring hebben. Bovendien zorgt dit ook voor een hogere ranking in zoekmachines, omdat snelheid een belangrijke factor is voor zoekmachine-optimalisatie. Daarnaast is het gemakkelijk om aanpassingen te maken en nieuwe functies toe te voegen dankzij de vele beschikbare plugins en thema’s. Kortom, het gebruik van WordPress en een snel en licht thema is een investering in de toekomst van uw website en de tevredenheid van uw bezoekers.

Maximale veiligheid

Als webdesigner met 20 jaar ervaring ben ik altijd gericht op de maximale veiligheid van mijn klanten websites. Daarom raad ik altijd het gebruik van een SSL-certificaat aan. Hierdoor worden alle gegevens tussen de website en de bezoeker beveiligd met encryptie, waardoor informatie niet in verkeerde handen valt. Bovendien geeft een SSL-certificaat bezoekers ook het vertrouwen dat ze op een veilige website zijn.

Optioneel bied ik ook twee-factor authenticatie (2FA) aan voor extra beveiliging. Hiermee moeten gebruikers niet alleen een wachtwoord invoeren, maar ook een beveiligingscode die via een andere methode, zoals sms of een authenticatie-app, wordt verzonden. Dit maakt het voor hackers onmogelijk om toegang te krijgen tot de website, zelfs als ze het wachtwoord hebben gestolen.

Maximale veiligheid

Het proces

Kickoff

Hierin verkennen we de wensen en eisen van de klant om de basis te leggen voor de website-ontwerp en -ontwikkeling.

Design

De website wordt grafisch vormgegeven in Figma die aansluit op de wensen en eisen van de klant.

Development

Bij de technische realisatie wordt de gecreëerde ontwerp overgebracht naar WordPress en ontwikkeld tot een functionerende website.

Ook een website laten maken?

Login