Kennisbank

Website beveiligen

Plugins die de veiligheid van je website verbeteren

Er zijn verschillende beveiligingsplugins die je kunt gebruiken om je WordPress-site veiliger te maken. Hier zijn enkele die ik kan aanbevelen:

  1. Wordfence: Dit is een populaire plugin voor beveiliging en firewall. Het biedt ook malware-scanning en blokkeert aanvallen op de site.
  2. Sucuri: Dit is een andere populaire plugin voor beveiliging van websites. Het biedt ook malware-scanning en bescherming tegen aanvallen.
  3. iThemes Security: Deze plugin biedt een aantal beveiligingsfuncties, zoals twee-factor authenticatie, brute force-bescherming en beveiliging tegen malware.
  4. Security Ninja: Deze plugin scant je site op beveiligingsproblemen en biedt ook beveiligingsfuncties, zoals brute force-bescherming en beveiliging tegen malware.

Het is altijd verstandig om te onthouden dat geen enkele plugin 100% veiligheid kan garanderen. Het is daarom ook belangrijk om goede wachtwoorden te gebruiken en regelmatig backups van je site te maken.

Sommige van de plugins die ik heb genoemd, zoals Wordfence en iThemes Security, hebben gratis versies die basisbeveiligingsfuncties bieden. Ze hebben ook premiumversies met meer geavanceerde functies die vaak geld kosten.

Andere plugins, zoals Sucuri en Security Ninja, zijn alleen beschikbaar als premiumplugins en moeten daarom worden gekocht. Het is altijd verstandig om de prijzen en functies van de verschillende plugins te vergelijken voordat je een aankoop doet.

Login