FKZL

Een moment vastgelegd, een herinnering voor altijd
Portfolio thumbnail fkzl

Het project

De klant

Fotografen Kollektief Zuid-Limburg is een kleine groep enthousiaste fotografen die eens per twee weken bij elkaar komt om elkaars werk te beoordelen en te bespreken. Leerzame avonden waarbij opbouwende kritiek en stevige discussies elkaar afwisselen. De leden komen uit alle delen van Zuid-Limburg en hun fotografische achtergrond is heel verschillend. Iedere fotograaf heeft over het algemeen zijn eigen specialiteit.

De opdracht

De nieuwe website moest een frisse en moderne uitstraling krijgen. Middels deze website moeten de fotografen in staat zijn hun werk met het publiek te delen. Een belangrijke eis was dat de website eenvoudig in beheer zou zijn waarbij fotografen van alle leeftijden eigen content moeten kunnen toevoegen.

Het resultaat

De website heeft een minimalistisch design. De vereniging wilde aan de bovenkant van detailfoto’s van eigen werk terugzien. Daarom is op de hoofdpagina gekozen voor een slider en de overige pagina’s een smalle banner. Iedere fotograaf heeft een eigen pagina waarbij ruimte is gemaakt voor een eigen biografie en een galerij.

Detailpagina fotografen

Bij het aanmaken van een nieuw lid, wordt automatisch een detailpagina aangemaakt. Hier heeft de fotograaf de ruimte zichzelf te presenteren. De galerij is via de backend eenvoudig aan te passen, waardoor het voor iedere fotograaf zelf bij te houden is.

Login