Website laten maken Zuid-Limburg

Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf of organisatie. Het biedt namelijk een online aanwezigheid waarmee u uw doelgroep kunt bereiken en informeren over uw producten of diensten. In deze blog bespreken we de voordelen van een website laten maken in Zuid-Limburg.

Een professionele uitstraling

Een professioneel ontworpen website geeft een betrouwbare en professionele uitstraling. Dit is belangrijk omdat een professioneel ogende website vertrouwen opwekt bij uw bezoekers. Hierdoor zijn ze eerder geneigd om uw producten of diensten af te nemen. Een professioneel webdesign bureau in Zuid-Limburg kan u hierbij helpen.

Betere vindbaarheid in zoekmachines

Een website laten maken in Zuid-Limburg biedt ook de mogelijkheid om beter gevonden te worden in zoekmachines zoals Google. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat uw website beter gevonden wordt als mensen zoeken naar producten of diensten die u aanbiedt. Hierdoor krijgt u meer bezoekers op uw website en dit kan leiden tot meer verkoop.

Website laten maken door Koen Kerkvliet

Waarom een website laten maken door Design Pixels?

Mogelijkheid tot online verkoop

Een website biedt ook de mogelijkheid om online te verkopen. Dit is ideaal voor bedrijven die producten aanbieden die gemakkelijk online verkocht kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld een webshop laten maken waarmee u uw producten kunt verkopen aan mensen over de hele wereld. Dit kan u een grotere klantenkring opleveren.

24/7 bereikbaarheid

Een website is 24/7 bereikbaar. Dit betekent dat uw klanten uw website altijd kunnen bezoeken, ongeacht of uw bedrijf open is of niet. Hierdoor kunnen ze informatie opvragen wanneer het hen uitkomt en hoeven ze niet te wachten tot uw bedrijf weer opengaat.

Mogelijkheid tot automatisering

Een website biedt ook de mogelijkheid om bepaalde taken te automatiseren. Bijvoorbeeld, u kunt een systeem laten maken waarmee u automatisch e-mails kunt versturen naar uw klanten wanneer ze een product kopen. Dit kan veel tijd besparen en zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering.

Shopping cart
Website laten maken, groei bedrijf.

Conclusie

Een website laten maken in Zuid-Limburg biedt tal van voordelen voor uw bedrijf of organisatie. Een professionele uitstraling, betere vindbaarheid in zoekmachines, de mogelijkheid tot online verkoop, 24/7 bereikbaarheid en automatisering zijn enkele van de voordelen die een website kan bieden. Door een website te laten maken door een professioneel webdesign bureau in Zuid-Limburg, kunt u uw bedrijf een nieuwe impuls geven en meer klanten aantrekken.

FAQ

Eenmalig
€ 299,00 voor een basiswebsite met aangepast thema.
€ 799,00 voor een website met ontwerp op maat.
€ 1199,00 voor een webshop.
Dit zijn echter vanaf prijzen. Bij heel specifieke eisen kunnen er meer kosten in rekening gebracht worden. Vraag bij interesse voor een offerte op maat.
Maandelijks
€ 10,00 voor het domein en de hosting van je website. In dit bedrag zitten ook de verbruikskosten voor alle betaalde plugins die nodig zijn voor het onder andere veilig maken van de website. 
Optioneel
€ 10,00 per maand voor het onderhouden van de website. Met deze service is je website altijd up-to-date.  Af en toe een kleine aanpassing met betrekking tot content doe ik als dat nodig is.

Ik maak alle websites met WordPress, een krachtig Content Management Systeem met oneindig veel mogelijkheden dankzij de flexibiliteit. Het is gemakkelijk te gebruiken, waardoor jij als klant gemakkelijk nieuwe content kunt toevoegen.

Ja, je kunt één of meerdere mailadressen krijgen die passen bij jouw domein. Je krijgt dan een mailadres die als volgt uitziet: jouw.naam@jouwdomein.nl

Ja, dat is zeker mogelijk. Jouw bestaande website updaten kan alleen wanneer die ook gemaakt is met WordPress.

Gebruik je een ander systeem? Dan kan ik, met inbegrip van alle nieuwe wensen, de website in WordPress overnemen. 

Dat is afhankelijk van de eisen die worden gesteld aan de website. 

Houd rekening met een periode van 10 tot 14 weken.

Wanneer in de eerste vier weken na oplevering iets niet blijkt te werken, dan wordt dat kosteloos opgelost.

Ik bied ook aan maandelijks de website up-to-date te houden. Hierdoor blijven alle plugins voorzien van de laatste versie waardoor de website altijd optimaal blijft werken. Voor deze service betaal je € 10,00 per maand, maar is natuurlijk geheel vrijblijvend. 

Ja, elke website die ik maak wordt voorzien van een zogenaamd SSL certificaat. Deze maakt het mogelijk dat communicatie met de website is versleuteld. Het domein begint dan ook met https in plaats van http. Daarnaast maak ik gebruik van iThemes Security. Deze plugin zorgt ervoor dat je site op de best mogelijke manier wordt geschermd tegen aanvallen van buitenaf.

Ja, dat kan. Af en toe een kleine wijziging wordt aangeboden in mijn onderhoud service. Wanneer je wilt dat ik regelmatig nieuwe content plaats, dan kun je een strippenkaart van drie of vijf uur kopen. De duur van de verrichte werkzaamheden worden op de strippenkaart ingehouden. 

Ook een website laten maken?

Login