Belangengroepering Hoefveld

Samen gaan we voor een mooie wijk
Portfolio thumbnail bgh

Het project

De klant

De Belangengroepering Hoefveld is een buurtvereniging die de algemene belangen van bewoners met betrekking tot hun directe woonomgeving vertegenwoordigt. Daarnaast organiseert de vereniging activiteiten in de wijk samen met en voor alle bewoners.

De opdracht

De buurtvereniging Belangengroepering Hoefveld was op zoek naar een nieuwe website. De bestaande website was gedateerd en diende als een archiefpagina van oude blogberichten. Om de vereniging nieuw leven in te blazen was een nieuwe website geen overbodige luxe. Omdat ik hart heb voor deze mooie wijk wilde ik een mooie nieuwe website sponsoren. Van de vereniging kreeg ik vrij spel om er iets moois van te maken.
BGH homepage

Het resultaat

De vernieuwde website van Belangengroepering Hoefveld oogt fris en modern en trekt met prachtige foto’s van de wijk meteen de aandacht van bezoekers. Wat deze website bijzonder maakt, is de heldere presentatie van de doelen en activiteiten van de vereniging. Bij het openen van de homepage wordt direct duidelijk waar Belangengroepering Hoefveld zich voor inzet en welke gemeenschapsinitiatieven ze ondersteunt. Met een overzichtelijke navigatie biedt de website bewoners en geïnteresseerden gemakkelijke toegang tot relevante informatie over de wijk, variërend van lopende projecten tot mogelijkheden om actief deel te nemen aan de gemeenschap en het vinden van belangrijk nieuws en evenementen.

Activiteitenoverzicht

Een wens van de vereniging is bewoners meer betrokken te krijgen bij de gebeurtenissen in de wijk. Hier is gehoor aan gegeven middels een activiteitenkalender. Op deze pagina wordt overzichtelijk in beeld gebracht wanneer en waar activiteiten georganiseerd worden.
BGH detail

Login