Diensten

Maatwerk Webdesign

Als webdesigner bied ik professionele en unieke webdesigndiensten aan die aansluiten bij de specifieke wensen van mijn klanten. Mijn specialiteit is het ontwerpen van websites vanaf de grond af en het leveren van maatwerk. Ik werk samen met mijn klanten om een website te creëren die op hun bedrijfsbehoeften en doelgroep perfect aansluit. Mijn websites zijn gebouwd met de nieuwste technologieën, geoptimaliseerd voor prestaties en gebruiksvriendelijkheid, en zorgen voor een professionele online aanwezigheid.

Wordpress logo
Shopping cart

E-commerce websites

Ik ontwerp webshops die aan de wensen van mijn klanten voldoen. Mijn doel is hen de best mogelijke ervaring te bieden en hen te helpen hun online zichtbaarheid te verbeteren en verkoop te verhogen. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om uw webshop te maken en ik kijk er naar uit om u verder te helpen.

E-commerce websites

Ik ontwerp webshops die aan de wensen van mijn klanten voldoen. Mijn doel is hen de best mogelijke ervaring te bieden en hen te helpen hun online zichtbaarheid te verbeteren en verkoop te verhogen. Ik ben ervan overtuigd dat ik de juiste persoon ben om uw webshop te maken en ik kijk er naar uit om u verder te helpen.

Shopping cart

Onderhoud en updates

Het onderhouden van een website is belangrijk om ervoor te zorgen dat deze technisch up-to-date is, veilig is en goed blijft presteren. Daarom bied ik regelmatige updates aan voor de website, zodat mijn klanten zich geen zorgen hoeven te maken over hun online aanwezigheid. Hierdoor kunnen zij zich richten op hun eigen bedrijfsvoering. Van beveiligingsupdates tot het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, ik ben er om ervoor te zorgen dat de website van mijn klanten optimaal functioneert.

Ontwerpen logo's en huisstijlen

Als ontwerper ontwerp ik ook professionele logo’s en huisstijlen voor mijn klanten. Mijn doel is om een visueel sterke en herkenbare identiteit te creëren die perfect aansluit bij de boodschap en de doelgroep van mijn klanten. Ik werk samen met mijn klanten om hun doelen en wensen te begrijpen en vertaal deze in een visueel aantrekkelijk ontwerp.

Hoe ik werk

Kickoff
Tijdens het eerste gesprek bespreken we de strategie. Het is belangrijk het doel van de website te bepalen net als de doelgroep en wie de concurrenten zijn. Daarnaast worden alle wensen met betrekking tot functionaliteiten besproken. Op basis hiervan wordt ook de vrijblijvende offerte opgesteld.
Design
Wanneer de offerte is goedgekeurd, wordt het domein aangekocht. De input verkregen uit de kickoff wordt verwerkt in een concept versie van de site. Elke pagina wordt grafisch uitgewerkt, zowel voor desktop als voor mobiel. Dit ontwerp wordt gedeeld met de klant ter beoordeling.
Development
WordPress met de benodigde plugins wordt geïnstalleerd en het design wordt een op een overgenomen. Kleine aanpassingen aan het ontwerp kunnen nog worden doorgevoerd.
Launch
Wanneer de website compleet is overgenomen, worden alle pagina’s uitgebreid getest. Ook krijgt de klant zijn eigen logingegevens zodat content zelf kan worden toegevoegd. Wanneer er is gekozen voor een design op maat, volgt er ook een basisinstructie over hoe je WordPress zelf kunt beheren.
Maintenance
Dit is optioneel wanneer de klant daar behoefte aan heeft. Elke website heeft onderhoud nodig. Simpelweg omdat wordpress net als alle plugins regelmatig worden ge-update. Het niet up-to-date hebben van de site zorgt voor kwetsbaarheden van buitenaf. Ook loop je het risico dat de site niet meer optimaal werk. Het up-to-date houden van de site en het maken van backups zit in dit onderhoudspakket. Als extra service maak ik ook kleine aanpassingen betreffende content als dat nodig is.

Dit is wat ik bied

Basis

Een website met een standaard thema van WordPress aanpast aan de huisstijl.

299,00
Vanaf 5 weken online
Aangepast WordPress thema
Tot 5 pagina's gevuld
Responsive design
Standaard veiligheid

Standaard

Een website met een aangepast thema rekening houdend met alle wensen.

799,00
Vanaf 12 weken online
WordPress thema op maat
Tot 10 pagina's gevuld
Responsive design
Extra veiligheid

Webshop

Een volledige ingerichte e-commerce website met behulp van WooCommerce.

1199,00
Vanaf 20 weken online
WordPress thema op maat
Uniek design
Responsive design
Extra veiligheid

Ook een website laten maken?

Login