Diensten

Maatwerk webdesign, -development en onderhoud

Jouw perfecte website, mijn expertise

Bij Design Pixels zet ik me in om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Met mijn expertise in maatwerk webdesign, webdevelopment en onderhoud zorg ik ervoor dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Of je nu een geheel nieuwe site nodig hebt of je huidige site wilt optimaliseren, ik sta klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Maatwerk webdesign

Ervaar de kracht van personalisatie met mijn maatwerk webdesign. Bij Design Pixels ga ik verder dan standaard templates om een website te creëren die jouw unieke merkidentiteit uitstraalt. Ik werk nauw met je samen om ervoor te zorgen dat elk designelement jouw visie reflecteert en de beste gebruikerservaring biedt. Jouw website wordt niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook een effectief middel om je doelgroep te bereiken en te betrekken.

Illustratie waarbij een man een website ontwerpt

Webontwerp en bouw

Breng je digitale droom tot leven met mijn uitgebreide diensten in webontwerp en -bouw. Bij Design Pixels combineer ik esthetiek met functionaliteit, zodat jouw website er niet alleen geweldig uitziet, maar ook uitstekend presteert. Ik gebruik de nieuwste technologieën en best practices om een vloeiende, interactieve ervaring voor je bezoekers te creëren. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke livegang, ik zorg voor een website die jouw bedrijfsdoelen niet alleen ondersteunt, maar ze ook overtreft.

Illustratie waarbij een man een website ontwikkeld

Betrouwbaar onderhoud

Zorg ervoor dat je website altijd up-to-date en operationeel is met mijn betrouwbaar onderhoud. Ik begrijp dat je website een essentieel onderdeel is van je bedrijf. Daarom bied ik toegewijde ondersteuning om je website te monitoren, te updaten en eventuele problemen snel op te lossen. Met mijn proactieve aanpak blijft je website optimaal presteren, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf laten groeien.

Illustratie waarbij een man een website onderhoudt

Van concept tot realisatie

Hoe ik werk

Elk project begint met een grondige analyse van jouw wensen en behoeften. Daarna werk ik stap voor stap aan een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij jouw visie en doelen.

 1. Voorbereiding

  Voordat we onze kickoff-bijeenkomst houden, stuur ik je een korte vragenlijst of plannen we een voorbereidend gesprek in. Dit dient om enkele basisinformatie te verzamelen over je bedrijf, je huidige online aanwezigheid, en specifieke ideeën of wensen die je mogelijk al hebt voor je website. Deze voorinformatie helpt ons om het meeste uit onze kickoff-bijeenkomst te halen, waarbij we direct kunnen duiken in de diepte van je projectbehoeften en -doelen.

 2. Kickoff

  De eerste stap in ons proces is de kickoff, waarbij ik je graag op locatie bezoek. In deze kennismakingsfase nemen we samen al je wensen en de benodigde functionaliteiten van de website door. We zullen ook de doelstellingen van de site, de doelgroep en de concurrentie analyseren. Met deze waardevolle informatie stel ik vervolgens een vrijblijvende offerte voor je op.

 3. Designfase

  Zodra de offerte is goedgekeurd en het domein is geregistreerd, gaan we aan de slag met het ontwerp. Gebruikmakend van de informatie die tijdens de kickoff is verzameld, creëer ik een stylesheet en ontwerp ik grafisch twee kernpagina's van je website. Deze initiële ontwerpen, of 'designfiles', worden vervolgens met jou gedeeld. Zo heb je de mogelijkheid om feedback te geven en zorgen we ervoor dat het ontwerp volledig aan jouw wensen voldoet.

 4. Ontwikkelingsfase

  Zodra de feedback op het ontwerp is verwerkt, start de ontwikkelingsfase waarin jouw website tot leven komt binnen WordPress. In deze fase bouwen we de rest van de pagina's, allemaal in lijn met de vastgestelde stijl. Gedurende het gehele bouwproces houden we de lijnen open voor jouw input en feedback, zodat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw verwachtingen en wensen.

 5. Lancering

  Na volledige integratie van de website in WordPress begint de testfase om te garanderen dat alles naar behoren werkt. Alle pagina's worden grondig getest om ervoor te zorgen dat de site foutloos functioneert. Zodra de website jouw goedkeuring heeft, gaan we over tot het openbaar maken ervan. Bovendien voorzien we elke website van een uitgebreide handleiding, zodat je zelf de controle kunt houden over het beheer en de updates van je site in de toekomst.

 6. Onderhoud

  Regelmatige updates en back-ups zijn cruciaal om je website veilig en functioneel te houden. Je kunt dit essentiële onderhoud uitbesteden en gebruikmaken van een strippenkaart, waarmee je flexibel betaalt voor alleen de benodigde onderhoudstaken.

Mijn concurrerende prijzen

Alle websites op maat gemaakt tegen scherpe prijzen

Prijzen dienen als richtlijn. Een website is maatwerk en bij specifieke functionaliteiten kunnen additionele kosten in rekening gebracht worden.

Transparante kosten en flexibele ondersteuning

Transparantie en support

Naast de kosten voor de ontwikkelingvan je website zijn er enkele bijkomende kosten waar je rekening mee moet houden.

Verbruikskosten

Om jouw website op te laten functioneren, reken ik een maandelijkse bijdrage van €11,50. Deze bijdrage dekt niet alleen de essentiële domeinregistratie en hosting, maar zorgt ook voor de continuïteit van de software die ik gebruik om jouw website te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. Dit zorgt ervoor dat jouw website altijd gebruik maakt van de nieuwste functies en beveiligingsupdates, waardoor deze soepel, veilig en up-to-date blijft.

Flexibele ondersteuning met strippenkaart

Optimaliseer je website naar wens met een flexibele strippenkaart. Kies hierbij voor de duur die bij jouw past. Deze kaart biedt je de vrijheid om precies de ondersteuning te krijgen die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe content, het uitvoeren van updates of andere aanpassingen aan je site, je betaalt efficiënt in blokken van 5 minuten. De strippenkaart, met een geldigheid van twee jaar, garandeert dat je altijd toegang hebt tot professionele hulp op de momenten dat het voor jou uitkomt.

Investeer in je website

Altijd toegang tot professionele hulp wanneer je het nodig hebt met een flexibele strippenkaart voor maatwerk ondersteuning

Geïnteresseerd in een nieuwe website?

Laat je bedrijf groeien met een professionele website

Ben je op zoek naar een website die perfect aansluit bij jouw wensen en bedrijfsdoelen? Als eenmanszaak bied ik maatwerkoplossingen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en veilig. Neem vandaag nog contact met mij op en ontdek hoe ik jouw online aanwezigheid kan versterken!