FAQ

Kosten en betaling

 • Hoeveel betaal ik voor een website?

  Eenmalig
  € 349,00 voor een website met maximaal 5 pagina’s.
  € 649,00 voor een website met maximaal 10 pagina’s.
  € 1899,00 voor een webshop.
  Dit zijn echter vanaf prijzen. Bij heel specifieke eisen kunnen er meer kosten in rekening gebracht worden. Vraag bij interesse voor een offerte op maat.
  Maandelijks
  € 11,50 voor de verbruikskosten van software, registratie van het domein en de hosting van de website.

  Strippenkaart
  Met de flexibele strippenkaart bied ik je een handige manier om aanpassingen aan je website of updates voor je software te regelen. Je kunt kiezen uit pakketten van 1, 2, of 3 uur die ik inzet om aan jouw site te werken. Mijn unieke aanpak is dat ik werk in blokken van 5 minuten. Dit betekent dat je alleen betaalt voor de tijd die echt nodig is, zelfs voor een snelle aanpassing. Geen standaard afronding naar boven, dus je bent verzekerd van een eerlijke en kostenefficiënte service.

 • Hoe verloopt de betalingsprocedure?

  Zodra je de offerte hebt ondertekend, vraag ik een aanbetaling van 30% van het totale factuurbedrag. Het resterende bedrag van 70% betaal je na de oplevering van de website.

 • Zijn er terugkerende kosten voor het onderhouden van de website?

  De maandelijkse kosten voor het domein en het hosten van de website zijn € 11,50.
  Als je wilt dat ik je website onderhoud, biedt de strippenkaart een praktische oplossing. De tijd die je aanschaft met de strippenkaart wordt door mij gebruikt om op overeengekomen momenten de website up-to-date te houden en te controleren op goede functionaliteit.

Technische vragen

 • Is mijn website veilig?

  Absoluut, je website is in veilige handen bij mij. Ik implementeer verschillende beveiligingslagen om ervoor te zorgen dat zowel jouw informatie als die van je gebruikers goed beschermd is. Ik zorg voor een robuuste bescherming, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je website laten groeien en bloeien.

 • Kan ik ook een zakelijk mailadres krijgen?

  Ja, je kunt één of meerdere mailadressen krijgen die passen bij jouw domein. Je krijgt dan een mailadres die als volgt uitziet: jouw.naam@jouwdomein.nl

 • Kan mijn huidige website worden aangepast?

  Ja, dat is zeker mogelijk. Jouw bestaande website updaten kan alleen wanneer die ook gemaakt is met WordPress.

  Gebruik je een ander systeem? Dan kan ik, met inbegrip van alle nieuwe wensen, de website in WordPress overnemen.

 • Waarmee wordt mijn website gebouwd?

  Ik maak alle websites met WordPress, een krachtig Content Management Systeem met oneindig veel mogelijkheden dankzij de flexibiliteit. Het is gemakkelijk te gebruiken, waardoor jij als klant gemakkelijk nieuwe content kunt toevoegen.

 • Zijn de websites die je bouwt mobielvriendelijk en responsief?

  Ja, alle websites die ik maak zijn mobielvriendelijk en responsief. Alle websiteonderdelen worden zo gemaakt dat ze voor zowel groot als klein scherm goed te bekijken zijn.

Na oplevering

 • Bied je training of handleidingen voor het beheren van de website?

  Ja, elke website wordt voorzien van een handleiding. In deze handleiding wordt uitgebreid uitgelegd hoe de website functioneert. Er wordt niet standaard een training gegeven. Echter, wanneer de behoefte er is, wordt dat wel gedaan.

 • Hoe kan ik zelf aanpassingen doen aan de website na oplevering?

  Elke website wordt voorzien van een uitgebreide gebruikershandleiding. Hierin worden de belangrijke functies van de website uitgelegd waardoor het mogelijk is om de website zelf te beheren. Daarnaast is er na de oplevering van de website een periode van gratis ondersteuning. Tijdens deze periode kun je met vragen bij me terecht en word je kosteloos geholpen.

 • Wat is het beleid rondom nazorg en technische ondersteuning?

  In de eerste 2 tot 4 weken na oplevering van de website bied ik gratis ondersteuning. Dit houdt in dat alle vragen over het gebruik van de website worden opgepakt. Ook is in deze periode een kleine aanpassing aan de site wel mogelijk. Wanneer na oplevering het design moet worden aangepast of een of meerdere pagina’s moet worden toegevoegd, dan kan gebruik gemaakt worden van de strippenkaart.